کنترل کردن uptime سایت های وردپرسی
کنترل کردن uptime سایت های وردپرسی
آیا می خواهید uptime سروری که، سایت تان را روی آن راه اندازی کردید را کنترل کنید؟ این کار به شما اجازه می دهد تا زمانی که سایت شما غیر قابل دسترس یا به اصطلاح down می شود، به شما اطلاع داده شود. وقتی شما سایت تان آنلاین باشد، شما می توانید تضمین کنید که کاربران و مشتریان سایت شما، مشکلی جهت بازدید از سایت شما نداشته باشند. وقتی شما یک سایت unresponsive داشته باشید، نه تنها کاربران تجربه ی خوبی از بازدید سایت شما نخواهند داشت، بلکه سایت شما در زمینه سئو نیز ضعیف می شود. در این مقاله ما نحوه ی کنترل کردن uptime سرور، یک سایت وردپرسی را با هم بررسی می کنیم. ما راهکار های مختلفی در این زمینه به شما ارائه می دهیم که شما بسته به شرایطی که دارید، بهترین راهکار مناسب خودتان را انتخاب کنید.
اگر هنوز وبسایت خود را نساختهاید با دورهی صفر تا صد طراحی سایت با وردپرس در عرض یک ماه وبسایت خود را بسازید.
کنترل کردن uptime یک سایت چه فایده ای برای آن سایت دارد؟
با این کار وقتی مشکلی برای سایت شما پیش می آید و از دسترس خارج میشود، بلافاصله به شما پیامی ارسال می شود و شما می توانید بسرعت نسبت به حل این مشکل اقدام کنید. شعار بسیاری از شرکت های هاستینگ که به سایت های وردپرسی خدمات ارائه می دهند، این است که سرور های ما 99.9% مواقع قابل دسترس است. درصورتی که در همه ی مواقع چنین نیست.
بزرگترین نشانه برای ضعیف بودن یک هاستینگ، قطع شدن مکرر و از دسترس خارج شدن سرور ها برای مدت زمان نسبتا طولانی است.
چرا شما باید uptime سروری که می خواهید سایت تان را روی آن راه اندازی کنید را بررسی کنید؟
در اکثر مواقع کاربران به شرکت های هاستینک اعتماد می کنند و نسبت به آن ها هیچ گاردی ندارند. گاهی اوقات down شدن یک سرور در نیمه شب اتفاق می افتد و افراد اصلا نمی دانند که سایت شان غیرقابل دسترس است. در صورتی که در دسترس نبودن سایت شما لطمه ی بزرگی به تجارت شما، اعتبار سایت تان و همینطور تجربه ی کاربران از بازدید از سایت شما خواهد زد.
- اگر شما یک سایت فروشگاهی و یا کسب و کار آنلاین دارید، down شدن سایت شما تاثیر مستقیم در میزان درآمد سایت شما خواهد داشت و باعث میشود درآمد دریافتی شما کاهش یابد.
- down شدن سایت شما مثل این است که در مغازه تان را جلوی مشتری ببندید. قطعا شما نمیخواهید این کار را انجام دهید ولی وقتی کاربر چندبار این اتفاق را تجربه کند، باعث می شود کاربر احساس بدی داشته باشد.
- علاوه براین down شدن مکرر سایت شما باعث می شود، موتور های جستجو فرض کنند که سایت شما با ثبات و پایدار نیست. این کار باعث می شود رتبه ی سایت شما در موتور های جستجو کاهش چشمگیری داشته باشد.
طبیعتا شما 24 نمی توانید پشت کامپیوتر بشینید و سایت تان را refresh کنید تا ببینید که در دسترس است یا نه؟ برای این کار، ابزار های رایگان و بسیار خوبی وجود دارد که شما کمک می کند بطور خودکار uptime سایت تان را کنترل کنید. این ابزار می توانند به گونه ای تنظیم شوند که در صورت بروز هر مشکلی بلافاصله به شما اطلاع می دهند. در ادامه بهترین ابزار های موجود برای کنترل کردن uptime یک سایت را بررسی می کنیم.
استفاده از Uptime Robot
Uptime Robot به کاربران خدمات رایگان و همینطور پولی برای کنترل کردن uptime سایت به کاربران ارائه می دهد. خدمات رایگان این سرویس هر 5 دقیقه دسترسی کاربران به سایت تان را چک می کند. در صورتی که خدمات پولی این ربات هر 60 ثانیه دسترسی به سایت تان را چک می کند و حدود 4.5 دلار در سال برای شما هزینه خواهد داشت که شامل اطلاع رسانی از طریق sms ، ایمیل و همینطور تماس می شود.
برای استفاده از این ابزار ابتدا باید از طریق این لینک وارد سایت شوید و روی signup کلیک کنید.
سپس خدماتی که می خواهید (رایگان و پولی) را انتخاب کنید.
سپس فرایند ثبت نام را تکمیل کنید و وارد داشبورد اکانت تان شوید. سپس در اینجا روی دکمه ی ‘add new monitor’ کلیک کنید.
با این کار یک pop-up برای شما باز می شود که شما به کمک آن می توانید اطلاعات مربوط به سایت تان را وارد کنید. علاوه براین شما می توانید مشخص کنید که در صورت بروز مشکل از چه طریقی به شما اطلاع داده شود.
بعد از پایان یافتن این قسمت روی گزینه ی ‘create monitor’ کلیک کنید و تغییرات را ذخیره کنید. Uptime robot اطلاعات مربوط به سایت تان را ذخیره می کند و از این به بعد uptime سروری که سایت تان روی آن راه اندازی کردید را بررسی می کند. شما می توانید اطلاعات دقیق مربوط به state سایت تان را از طریق داشبورد ببینید.
استفاده از پلاگین Pingdom
Pingdom یکی از ابزار های محبوب در زمینه ی کنترل کردن عملکرد سایت است که شما این امکان را می دهد که علاوه بر عملکرد خود سایت تان، uptime سرور سایت تان را کنترل کنید. استفاده از این پلاگین حدود 42 دلار در ماه برای شما هزینه خواهد داشت. Pingdom یکی از پلاگین های بسیار قدرتمند در زمینه کنترل سایت است که اطلاعات بسیار دقیقی از عملکرد سایت تان در شرایط مختلف به شما ارائه می دهد.
برای استفاده از این پلاگین ابتدا باید از طریق این لینک وارد سایت شوید و روی دکمه ی سبز رنگ برای استفاده آزمایشی از این پلاگین بمدت 14 روز استفاده کنید.
بعداز این مرحله شما برای ساختن اکانت تان به ایمیل و رمز عبور نیازمندید. سپس باید اطلاعات مربوط به سایت تان را وارد کنید. بعد از مطمئن شدن از پر کردن تمامی اطلاعات روی دکمه ی let’s get started کلیک کنید.
Pingdom بطور خودکار عملکرد سایت تان را زیر نظر می گیرد و گزارش های مربوط به سایت تان را به ایمل تان ارسال می کند. اکنون Pingdom بخوبی روی سایت تان راه اندازی شده است و شما می توانید uptime سایت تان را به کمک آن کنترل کنید. علاوه براین Pingdom گزارش های مربوط uptime سایت تان را ذخیره می کند و شما می توانید در طولانی مدت عملکرد شرکت های هاستینگ را ارزیابی کنید.
چک کنید که آیا سایت تان در دسترس است یا نه ؟
اگر شما می خواهید بفهمید که سایت تان واقعا در دسترس است یا آیا شما با مشکل اینترنتی مواجه شده اید؟ می توانید از ابزار isitwp استفاده کنید. این ابزار به سرعت چک می کند که آیا سایت تان در دسترس است یا نه؟ برای این کار کافیست به این سایت بروید و آدرس سایت تان را وارد کنید.
این ابزار بسرعت که آیا سایت تان در دسترس است یا اینکه down شده است.
اگر سایت تان down چه اقداماتی باید انجام دهید؟
وقتی شما سایت تان از دسترس خارج می شود باید یکسری کارها انجام دهید که تا سایت تان دوباره در دسترس کاربران قرار گیرد.
گام 1 : ابتدا مطمئن شوید که سایت تان برای همه ی کاربران از دسترس خارج است.
برای این کار شما می توانید از ابزار isitwp استفاده کنید. در صورتی که این ابزار گزارش داد که این سایت در دسترس کاربران است احتمالا مشکل از اینترنت شماست.
ابتدا cache مرورگر و همینطور DNS را پاک کنید و دوباره سایت تان reload کنید. اگر کار نکرد، سپس سعی از طریق ip های دیگری به سایت تان دسترسی داشته باشید. اگر با انجام این کار دسترسی به سایت تان درست شد، به این معناست که ISP ویا شرکت هاستینگی که از آن خدمات می گیرید ip شما را بلاک کرده است. برای حل مشکل می توانید با شرکتی که از آن اینترنت و یا سرور گرفته اید تماس بگیرید.
گام 2 : اگر سایت شما برای همه ی کاربران غیرقابل دسترس است …
اگر شما مطمئن شدید که هیچ کاربری به سایت شما دسترسی ندارد، شما باید با واحد پشتیبانی شرکتی که از آن هاست گرفته اید، تماس بگیرید. احتمال دارد که مشکلی در سرور های آن ها بوجود آمده باشد. با توجه به اهمیت این موضوع برای تجارت های الکترونیک، شرکت های هاستینگ در اکثر مواقع سریعا مشکل شما بررسی می کنند.
با این حال، اگر سایت شما مدت زیادی از دسترس کاربران خارج است و همینطور جواب مناسبی از شرکت های هاستینگ دریافت نمیکنید، احتمالا باید شرکت دیگری را برای خدمات هاست سایت تان انتخاب کنید.
گام 3 : از شرکت های هاستینگ معتبر تری خدمات بگیرید.
امروزه بدلیل رقابتی که بین شرکت های هاستینگ وجود دارد، بعضی شرکت های قیمت های کمتری به کاربران ارائه می دهند ولی از نظر کیفیت خدمات خوبی در اختیار کاربران قرار نمی دهند. شما باید سعی کنید بهترین خدمات ممکن را با قیمت نسبتا خوبی از شرکت های هاستینگ دریافت کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.